Samarbetspartners

 

Med Hogias helhetslösningar för ekonomisystem täcker du in hela ditt företags behov; från första verifikation till färdig årsredovisning.
Med våra lösningar kan du känna dig trygg och ha full koll på företagets ekonomi.
Hogia har en lång erfarenhet och erbjuder systemlösningar för alla slags företag i olika branscher. | hogia.se

 


 

Flexibelt med många möjligheter.
Briljant är ett komplett ekonomisystem utvecklat av svenska ekonomer. Det är anpassat till företag och organisationer som kräver hög driftsäkerhet och ordning och reda i sitt ekonomisystem.

I systemet finns det stor flexibilitet med anpassningsmöjlighet till olika branscher och behov.

Programmet körs i Windowsmiljö eller via internet, till exempel i vår ASP-lösning. | briljant.se

 


 

 

Fortnox Bokföringsprogram förenklar din vardag och du får enkelt ordning och reda på din verksamhet. Du registrerar smidigt verifikationer och leverantörsfakturor, och det finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet med ditt företag – oavsett storlek på din verksamhet och mängden transaktioner. | fortnox.se

 

 


 

Dicom Expense är marknadsledande när det gäller administration av utlägg med företagskort. Expense förenklar redovisningen av alla kvitton.

Med Expense kan alla som har utlägg med företagskort administrera och bokföra kvitton och fakturor i mobilen eller på nätet. Alla kvitton kopplas automatiskt till respektive korttransaktion från respektive bank.

Utlägg med privata kort, traktamente och milersättning hanteras via Expense Reseräkning.

Expense passar både det lilla företaget med enkel bokföring och det stora företaget med avancerad bokföring. | expense.se